Persoonlijk

Van jongs af aan is Sanne Boks bezig geweest met tekenen, vormgeving, en het kijken naar mooie dingen. Haar interesse in architectuur werd gevoed door haar vader, die ook architect is, en haar van jongs af aan wees op bijzondere gebouwen en haar meenam naar verschillende bouwprojecten. Na de middelbare school is Sanne begonnen aan de kunstacademie waar ze conceptueel heeft leren denken waarna ze is doorgegaan met interieur architectuur en vervolgens architectuur.architect

Tijdens en na haar studies interieur architectuur aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft heeft ze bij verschillende architectenbureaus gewerkt om ervaring op te doen. Tijdens die studies heeft ze stage gelopen bij EGM Architecten in Rotterdam en Soeters van Eldonk Architecten in Amsterdam. Na afronding van de studies is ze als architect gaan werken bij Dam en Partners in Amsterdam.

Door Sanne’s werkervaring kwam ze tot de conclusie dat ze het contact tussen de opdrachtgever en de architect en het direct ontwerpen voor en met de opdrachtgever het mooiste en belangrijkste van haar vak vindt. Daarnaast vindt ze het leuk om projecten van begin tot eind mee te maken. Ze heeft daarom in augustus 2007 besloten Boks architectuur op te starten. Sindsdien werkt Sanne Boks vanuit Boks architectuur met veel plezier aan diverse projecten.

In 2017 is Sanne naast Boks architectuur begonnen met het opzetten van Lighthouse Living, een samenwerking met Dijkhof Bouw. Met Lighthouse Living kan je in 7 simpele stappen je eigen huis ontwerpen.  Je kan kiezen uit verschillende sfeervolle en leefbare ontwerpen die je vervolgens naar eigen smaak kan samen stellen. Dan kan het bouwen beginnen op een door jou uitgekozen plek.  Met Lighthouse Living kom je zo tot een sfeervol, leefbaar eigen huis dat helemaal compleet met afwerking naar jouw smaak wordt opgeleverd.