Moderne villa van glas en hout in de duinen

architect villa

In het bos vlak bij de duinen van Kennemerland staat deze moderne glazen villa.

De villa is opgebouwd uit drie massa’s met verschillende hoogtes en heeft een imposant glazen gevel aan de zuidzijde. Net als de enorme dakoverstekken, zijn gedeeltes van de gevel bekleed met houten delen in een warme kleur. De overige geveldelen zijn opgebouwd uit vlakken van glas en stucwerk. Het schuine dak is voorzien van een groendak en past zich daarmee goed aan aan zijn omgeving.
De ruimtes binnen zijn open van karakter en zijn door de enorme glazen puien voorzien van een zee aan natuurlijk licht. Ondanks de schaal van het gebouw zijn de ruimtes binnen prettig van formaat en zijn er meerder fijne plekjes gecreëerd voor het gezin dat er woont om op verschillende momenten van de dag te genieten van het uitzicht en de zon. Het is een echt familie huis geworden met speelruimtes voor de kinderen, werkplekken voor de ouders en gezellige ruimtes om samen te eten en te zijn.

[ngg src=”galleries” ids=”24″ display=”pro_blog_gallery” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup”]