Verbouwing herenhuis Rotterdam

verbouwing herenhuis Rotterdam

Dit statige herenhuis in Rotterdam was in de jaren 70 verbouwd en heel donker en hokkerig gemaakt. De opdrachtgevers wilden na verbouwing een praktisch open en licht familiehuis. Daarnaast wilden ze een aantal originele details terugbrengen. Zo is de originele kamer en suite indeling weer teruggebracht op de beganegrond door middel van een stoere grote en suite kast. In de openslaande deuren naar de tuin en de kozijnen in de voorgevel zijn de glas in lood ramen weer terug gebracht. Daarnaast is in de serre is een houten bank ingebouwd om de radiatoren weg te werken. Zo is een heerlijk plekje ontstaan om ’s ochtends in de zon te zitten. De bovenverdiepingen van het huis zijn ook heringedeeld en gerenoveerd tot 2 slaapverdiepingen met ruime slaapkamers en badkamer. Dit prachtige herenhuis is door deze grondige verbouwing weer helemaal tot leven gebracht en in zijn oude glorie hersteld.

Comments are closed.