Villa Bergen

uitbouw villa Bergen

Deze statige villa in Bergen had van origine een nogal hokkerige indeling. Door de keuken in het hart van het huis te verbinden met eetkamer en tv-kamer en door de zijgevel te openen naar het terras voelt het huis meteen een stuk ruimer en lichter. Alle leefruimtes op de beganegrond staan met elkaar in open verbinding. De bestaande afgeronde uitbouw aan de keuken is vervangen door een grotere rechte uitbouw die de achtergevel van de villa meer tot een geheel maakt. De eerste en tweede verdieping zijn opnieuw ingedeeld, gerenoveerd en gemoderniseerd. De master bedroom heeft een mooi meubel aan het hoofdeind gekregen dat het slaapgedeelte van de walk-in kast scheidt. De master badkamer is te bereiken vanuit deze ruimte. Door de oorspronkelijke steile trap van de 1e naar de 2e verdieping open te maken en te vervangen door nieuwe luiere trap, is deze verdieping echt onderdeel van het huis geworden.

Comments are closed.