The Wax Bar winkels

wax bar winkels interieur

The Wax Bar is geen traditionele schoonheidssalon maar een gespecialiseerde shop voor ontharen door middel van wax. Boks architectuur heeft het winkelconcept ontwikkeld en het interieurontwerp van de vijf winkels van The Wax Bar ontworpen. De vormgeving van de winkels is clean, stylish en rustgevend met een knipoog naar de jaren 50. De ruimtes zijn strak vormgegeven maar door middel van het gebruik van houten lamellen hebben de winkels een warme maar ook stoere uitstraling gekregen en zijn daardoor aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen. Na het neerzetten van het concept lag de grootste uitdaging in het ruimtelijke ontwerp van de winkels. Het programma moest zo efficiënt mogelijk in de ruimte worden gepast. De uitvoering is gedaan in samenwerking met www.maai.nl.

The Wax bar heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Amersfoort.

Referentie van Sophie van den Haak, eigenaar van The Wax Bar: “Vanuit alleen een moodboard heeft Sanne The Wax Bar een beleving gemaakt voor iedere klant.
Haar kracht zit in een ruimtelijke indeling ,die zeer goed alle vierkante meters benut. Daarnaast is haar ontwerp een herkenning voor alle The Wax Bars.”